Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

Judo examen (jun-2022)

Beste VELO Ryu Ha judoka,

Als je een brief van je leraar hebt gekregen betekent dit dat ook jij mag meedoen aan het volgende examen mits je aan onderstaande voorwaarden voldoet. Bij twijfel vraag dan aan je leraar of jij er klaar voor bent.

Op zaterdag 25 juni 2022 worden de eerstvolgende graduaties afgenomen voor judoka’s die in de periode vóór de meivakantie lid waren en vóór het examen minimaal 6 weken de judolessen hebben gevolgd.


Voor de judoka’s met de witte band en eventueel gekleurde slippen, EN geboren zijn in 2017 tot en met 2011, zal de graduatie plaats vinden, in de ochtend, in combinatie met ons eigen VELO RYU HA wittebandentoernooi in onze eigen dojo. Op basis van leeftijd en gewicht zullen groepen en poules gemaakt worden.

Alle andere judoka’s doen in de middag examen. Ook in onze eigen dojo. Verdeeld over de beschikbare matten zullen de judoka’s het geleerde in de praktijk laten zien. Voor het technisch examen moet een partner ingevuld worden. Spreek zelf met je partner af! Zodat hij/zij er ook is als jij examen doet!

De indeling van het toernooi en de examens zal minimaal één week voor het examen bekend worden gemaakt via de website www.veloryuha.nl en op het prikbord bij de dojo worden gehangen.

Het inschrijfgeld voor beide groepen is € 6,00 per judoka.
Aanmelding is mogelijk tot uiterlijk woensdag 9 juni 2022 vóór 19u00
Niet op tijd ingeschreven betekent géén examen


Verder informatie kunt u terecht bij de trainers. Of mailen met het de coördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allemaal graag tot ziens op het examen!

 

Evenement Eigenschappen

Datum 25-06-2022
Ingeschreven 134
Sluitingsdatum 09-06-2022 19:00
Prijs per persoon €6,00
Locatie VELO RYU HA

Locatie informatie - VELO RYU HA