Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

Wedstrijd info judo

Het overzicht zal in de loop van het seizoen verder worden aangevuld met aanvullende informatie omtrent de genoemde wedstrijden / toernooien, maar ook met informatie over andere wedstrijden / toernooien waarvoor uitnodigingen ontvangen worden. Hou dit overzicht dus in de gaten op deze website.

Voor de groep judoka's die regelmatig deelnemen aan toernooien en wedstrijden zal getracht worden op een aantal data extra wedstrijdtrainingen bij andere verenigingen te organiseren. Hierover volgt nog nader bericht.

Afmelden voor wedstrijden
Van de judoka's die zich hebben opgegeven voor wedstrijden en toernooien wordt verwacht dat zij hierbij dan ook aanwezig zijn. Uiteraard kan het een keer om een goede reden (bijvoorbeeld ziekte) niet uitkomen. In dat geval graag een afmelding bij de wedstrijdsecretaris via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de dag zelf kan alleen per sms afgemeld worden via de wedstrijdtelefoon 06-22873883

Aan het eind van het seizoen wordt aan de judoka die de meeste wedstrijdpunten heeft behaald in de leeftijdsklasse -12 jaar, -15 jaar en -17/-20 jaar een wisselbeker uitgereikt. De toekenning van de wedstrijdpunten is als onderstaand:

* Deelname 10 punten
* 1e prijs 5 extra punten
* 2e prijs 3 extra punten
* 3e prijs 1 extra punt

Als er sprake is van deelname aan wedstrijden of toernooien in Zuid-Holland waar ruim tevoren moet worden ingeschreven zal er te allen tijde namens VELO één of meerdere coach(es) aanwezig zijn. Wie dat is of zijn zal waar mogelijk tevoren worden aangegeven bij de aanvullende informatie omtrent weeg- en wedstrijdtijden.

Gelet de aard van de wedstrijdjes tijdens de Mini teamwedstrijden (Monster, waarvoor aanmelding op de dag zelf plaats vindt), is dat echter niet altijd het geval.
Bij de Mini teamwedstrijden is het uitgangspunt dat iedere judoka tenminste vier judowedstrijdjes zal spelen. Naar gelang van het resultaat van deze wedstrijdjes worden punten toegekend die vervolgens omgezet worden in verschillende herinneringen. Informatie hierover staat op de puntenkaart die bij inschrijving voor deze wedstrijdjes verkregen wordt. Bewaar deze puntenkaart dus goed !

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl