Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO Ryu Ha
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen

www.veloryuha.nl

 

Top Panel
0
A+ R A-

VELO Ryu Ha kamp 2020

VELO Ryu Ha Jeugdkamp 11 tot 13 september 2020

Voor wie:  Jeugdleden VELO Ryu Ha van 5 tot en met 17 jaar

Kosten: € 70,00

Inschrijving start op 15 maart 2020

 

Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

Ook dit jaar gaan we weer met VELO Ryu Ha op kamp. We gaan dit jaar op 11,12 en 13 september en onze basis is dit jaar De Aalbertshoeve in Ermelo. Alle kinderen die tijdens het kamp in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 13 jaar vallen, mogen mee maar dit jaar kan de oudere jeugd van 14 t/m 17 jaar ook mee op kamp. De oudere jeugdgroep heef tijdens het kamp ook een eigen programma.

Tijdens het kamp gaan we naar de OLYMPISCHE SPELEN!

De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt, organiseert, maar zorgt vooral voor de kinderen. Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers van vorig jaar nu ook weer meegaan.

Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, gaan we laat naar bed en wordt er een Bonte avond georganiseerd. Tijdens deze avond mogen jullie je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kan jij goed dansen, ken je een leuke mop of ben je heel erg goed in toneelspelen of kun je het publiek vermaken met een zelf gezongen liedje? Het kan allemaal! Natuurlijk kun je hier nu al over na gaan denken zodat je kan stralen op het podium tijdens ons kamp. Heb je extra dingen nodig? Bijvoorbeeld een verzoeknummer, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven. Tijdens het kamp zelf weten we dit vaak ook nog wel te regelen.

Het inschrijfformulier wordt 15 maart geplaatst op de website (www.veloryuha.nl, doorklikken naar kamp) Houdt onze site dus in de gaten. Onderaan het inschrijfformulier klikt u op verwerk inschrijving wanneer het formulier is ingevuld en de betaling is gedaan komt deze bij de kampcommissie terecht. Na inschrijving en betaling zult u direct een bevestiging ontvangen. Indien u GÉÉN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste inschrijfdatum is zaterdag 12 juli 2020. Er is plaats voor ca. 60 kinderen dus schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor de zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp. VOL=VOL.

De bijdrage voor kamp bedraagt dit jaar € 70,00. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken en daarom zullen er ook dit jaar weer sponsoracties komen om de kosten zo laag mogelijk te houden. De eerste hebben we al gehad in de vorm van de speculaaspoppen actie.

LET OP: In tegenstelling tot vorige jaren moet u de betaling gelijk doen bij inschrijving anders wordt de inschrijving niet verwerkt).

We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) kinderen mee kunnen gaan.

(mochten de kosten een probleem vormen neem dan contact op met Albert Swart tel.: 070-3361830)

Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. .

Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het kamp, ontvangt u uiterlijk 18 augustus 2020 een brief met verdere informatie over het kamp.

 

Met een vrolijke kampgroet,

Namens de kampcommissie,
Rob Hunnego

Evenement Eigenschappen

Datum 11-09-2020 17:00
Registratie Startdatum 15-03-2020
Aantal plaatsen 0
Sluitingsdatum 12-07-2020
Prijs per persoon €70,00
Locatie Groepsaccomodatie De Albertshoeve
Sorry, het evenement is vol en we kunnen geen inschrijvingen meer accepteren.
Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

read more

Hulp gezocht!

Voor de kamp commissie zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste leden! Minimum leeftijd 18 jaar. Interesse - stuur een bericht naar kamp@veloryuha.nl

read more

Geen Ouderavond

Helaas is het nog steeds niet mogelijk om een ouderavond te organiseren bij VELO. Heeft u vragen dan kunt u mailen naar kamp@veloryuha.nl

VELO Ryu Ha kamp
Van vr, 11. september 2020 Tot zo, 13. september 2020 16:30 h - 17:00 h
Kamp Groepsaccomodatie De Albertshoeve VELO Ryu Ha kamp Groepsaccomodatie De Albertshoeve

Ontmoet ons fantastische team

image

Kamp

Rob

Voorzitter

image

Kamp

Marjan

Keukenploeg

image

Kamp

Cherelle

Spelleiding