Geachte ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

Ook dit jaar gaan we weer met VELO Ryu Ha op kamp. We gaan dit jaar op 7, 8 en 9 september en onze basis is ook dit jaar weer in Loon op Zand Alle kinderen die tijdens het kamp in de leeftijdsgroep van 5 tot en met 14 jaar vallen, mogen mee! Ja, jullie lezen het goed, de leeftijdsgrens is verhoogt met één jaar!
Tijdens het kamp gaan we samen met Cowboy Billy naar het Wilde Westen.

De kampcommissie is inmiddels vol enthousiasme begonnen met de voorbereidingen voor het kamp. Onze ervaren kampleiding kookt, regelt, organiseert, maar zorgt vooral voor de kinderen. Daarom zijn we blij dat veel van onze vrijwilligers van vorig jaar nu ook weer meegaan.

Tijdens het kampweekend gaan we creatief te werk, strijden we tegen elkaar in spelvormen, gaan we laat naar bed en wordt er een bonte avond georganiseerd. Tijdens deze avond mogen jullie je creativiteit de vrije loop laten gaan. Kan jij goed dansen, ken je een leuke mop of ben je heel erg goed in toneelspelen of kun je het publiek vermaken met een zelf gezongen liedje? Het kan allemaal! Natuurlijk kun je hier nu al over na gaan denken zodat je kan stralen op het podium tijdens ons kamp. Heb je extra dingen nodig? Bijvoorbeeld een verzoeknummer, dan kun je dit altijd aan ons doorgeven. Tijdens het kamp zelf weten we dit vaak ook nog wel te regelen.

De ouderavond zal plaatsvinden op maandag 14 mei van 20:00 - 21:00 uur in de “Lage Bar”bij VELO. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over het kamp en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Klik hier voor het inschrijfformulier. Onderaan het inschrijfformulier klikt u op versturen wanneer het formulier is ingevuld en het komt direct bij de kampcommissie terecht. Na inschrijving zult u binnen ca. 2 weken een bevestiging ontvangen. Indien u GÉÉN bevestiging heeft ontvangen, verzoeken wij u te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uiterste inschrijfdatum is zondag 14 juli 2018. Er is plaats voor ca. 100 kinderen maar schrijf je op tijd in voor een betere voorbereiding en voor zekerheid van een plekje tijdens dit geweldig leuke kamp. VOL=VOL.

De bijdrage voor kamp bedraagt dit jaar € 62,50. U begrijpt waarschijnlijk dat dit bedrag slechts een deel van de kosten kan dekken en daarom zullen er dit jaar sponsoracties komen om de kosten zo laag mogelijk te houden. U kunt het kampgeld overmaken naar IBAN nummer NL24 RABO 0157 0100 31 (LET OP: dit nummer wijkt af van het rekeningnummer voor de contributie).

We hopen dat er veel (en zo mogelijk alle) kinderen mee kunnen gaan.
(mochten de kosten een probleem vormen neem dan contact op met Albert Swart tel.: 070-3361830)
Voor overige vragen aan de kampcommissie kunt een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien u uw kind heeft ingeschreven voor het kamp, ontvangt u uiterlijk zondag 19 augustus 2018 een brief met verdere informatie over het kamp.

Met een vrolijke kampgroet,
Namens de kampcommissie,
Rob Hunnego

Contact

Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: info@veloryuha.nl

Secretaris VELO Ryu Ha
Marjan den Heijer
E-mail: secretariaat@veloryuha.nl

 

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl

 

Menu