Informatie voor nieuwe leden en/of opgeven proeflessen
Marjan den Heijer
Tel: 06-10666253   

whatsapp logo.png WhatsApp chat
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Top Panel
0
A+ R A-

Judo voor volwassenen 2021

Groepsfoto.jpg

 

Judo, de zachte weg
en Olympische sport

____

Gezond voor
lichaam en geest

____

Gezellige,
recreatieve groepen

____

Speciale lessen
voor beginners en herintreders

____


Ervaren, gediplomeerde judoleraren

 

   

 VANAF 25 OKTOBERRyuHa.png

 

JUDO VOOR

 

VOLWASSENEN

 

Speciale beginnerslessen op maandagavond

Judo is een krijgskunst en Olympische sport, gezond voor lichaam en geest. Wil je als volwassene kennismaken met judo? Of heb je vroeger judo beoefend en kriebelt het nog steeds? Of wil je eens als ouder judo niet vanaf de bank maar zelf op de mat te ervaren?

Vanaf 25 oktober start wederom een nieuwe beginnerscursus judo bij VELO RYU HA op maandagavond (19:00 – 20:00). De cursus is gericht op een startende groep, beginnende gelijkwaardige judoka’s om zo laagdrempelig mogelijk te kunnen instappen.


Alle lessen worden gegeven door actieve, gediplomeerde leraren die rekening houden met het verschil in leeftijd en mogelijkheden. Plezier staat voorop en niemand heeft de illusie nog Olympisch kampioen te worden. Ook zijn er leuke activiteiten naast de mat!


Iedereen mag 2 proeflessen proberen en kan daarna inschrijven voor 70 euro tot 1 februari 2022. We sluiten de cursus af met een optioneel examen.


Interesse? Bel
 06-10666253 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VELO RYU HA

Noordweg 26

2291 EE Wateringen
06–10666253

www.veloryuha.nl 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Grote Clubaktie

gca2021.jpga

Beste Veloleden,

Vorig seizoen hebben wij met Voetbal-Handbal-Volleybal-Badminton en Ryu Ha gezamenlijk de Grote Club Aktie gedaan. Dit werd een doorslaand succes. Zelfs eindigde VELO als 2e van Nederland in de eindscore. En dat hebben we toch maar even gepresteerd. Daar zijn we alle leden die zich hiervoor hebben ingezet nog steeds uitermate dankbaar voor. Het verworven geld heeft er toe bijgedragen dat we nu nog steeds in onze vertrouwde omgeving kunnen sporten. Door het sluiten van alle sportaccommodaties vanwege de corona maatregelen waren er ook bij  VELO geen inkomsten uit de kantine. En juist deze inkomsten, gegenereerd door kantinebezoek van allen die de sportwedstrijden bezoeken en het organiseren van evenementen, hebben we duidelijk moeten missen.

Maar het “lek” is nog niet bovenwater. Nog steeds hebben we extra geld nodig om het complex in stand te houden. Er is natuurlijk wel hoop op verbetering te komende tijd nu er weer volop gesport mag gaan worden en de beperkingen op kantinegebruik tot acceptabel is teruggebracht.

Evenementen organiseren zit er waarschijnlijk nog niet in. Dat is vreselijk jammer. Om dat gat op te vullen gaan we dit seizoen wederom de Grote Club Aktie gezamenlijk organiseren.

Wij hopen natuurlijk het succes van vorig jaar te evenaren zo niet te verbeteren en hiermede onze afdelingen te steunen waar we het broodnodig zullen hebben.

 

Henk de Groot

PLv. Voorzitter OMNI.

 

 

Uitsluitend pinnen of VELO Betaalpas

Vanaf 1 maart kan in de kantine alleen nog in het weekend met contant geld betaald worden.

Hiermee valt een last van de vrijwilligers die achter de bar staan op doordeweekse dagen en ook af moeten sluiten.

Met de VELO betaalpas, die kosteloos verkrijgbaar is aan de kassa, krijgt men bij het opwaarderen via iDEAL, van VELO een bonus van 10% over het opgewaardeerde bedrag. Dit met een minimale opwaardering van € 50. Opwaarderen aan de VELO kassa kan ook. Dit kan alleen met pin-betaling, een bonus kunnen we dan technisch helaas niet uitkeren.
(Bij bijzondere gelegenheden kan het SEA Bestuur besluiten om ook contant geld te accepteren.) 

Tevens worden er ook enkele prijzen aangepast.

Namens het SEA Bestuur 
Hans Boeters
Voorzitter

IVA cursus voor barvrijwilligers

Nu is er wellicht volop tijd om te kijken naar cursussen die onze vrijwilligers die achter de bar helpen moeten volgen. In een barcommissie vergadering is het al eens benoemd: IVA cursus: Instructie Verantwoord Alcohol Schenken. Zoek op NOC NSF IVA of klik op onderstaande link. https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/e-learning-verantwoord-alcohol-schenken 

Deze gratis cursus is eenvoudig via internet te doen, je krijgt via de mail een certificaat. Deze gaarne doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zullen dan zorgen dat deze in een map achter de bar terecht komt, zodat in geval van controle, we ze kunnen tonen.  (Tip: zet 2 tabbladen open: 1 voor de theorie en de andere voor de toets. Dan kun je eenvoudig wat terug zoeken).

In drie online modules, afgesloten door een toets, leren we je welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moet reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen.

Het is een snelle, toegankelijke en leuke manier om te leren wat verantwoorde alcoholverstrekking inhoudt. Voor mensen die een diploma ‘sociale hygiëne’ hebben behaald is de e-learning een waardevolle opfriscursus.

Het is verplicht om altijd minstens één persoon bij de bar aanwezig te hebben die het bijbehorende certificaat of het diploma Sociale Hygiëne heeft behaald. Wat NOC*NSF betreft is deze e-learning een ‘must’ voor iedereen die achter de bar staat in een sportkantine.

De e-learning ‘Voor Elkaar | Sport’ maakt onderdeel uit van een pakket aan maatregelen ter bevordering van verantwoord alcohol gebruik in de sportkantines en gratis te gebruiken voor de hele sport.

 

 

Vind ons

Bezoekadres

Omni Sportvereniging VELO
Noordweg 26
2291 EE  Wateringen
www.velo.nl